molba za unban
3 posters
GROBARI JUG :: Unban
Page 1 of 1
molba za unban
1. 178.223.30.116 2.steam nemam 3.PuR3 4.mapa: Dast 2 5.11:30 datum 19.09.2010
ne znam zasto sam banovan,igrao sam normalno i prozivali me za cit,ja im kazem da nemam a oni opet.....na kraju dodje admin i banuje me....... igram vec dve god i naucio sam dosta dok sam igrao........i sad dodje neki debil i proziva me za cit.......Zato molim unban i da mi kazete ko me je banovao da znam.......HVALA ))))))))))))
ne znam zasto sam banovan,igrao sam normalno i prozivali me za cit,ja im kazem da nemam a oni opet.....na kraju dodje admin i banuje me....... igram vec dve god i naucio sam dosta dok sam igrao........i sad dodje neki debil i proziva me za cit.......Zato molim unban i da mi kazete ko me je banovao da znam.......HVALA ))))))))))))
PuR3- Posts : 1
Re: molba za unban
Unban te ga...Dobro igra lik nema cit
Boooo_Mf- Posts : 11
Re: molba za unban
znam da ste napisali kako treba da izgleda molba za unban, ali aj stvarno ne znam koja mi je IP adr. i koji mi je steam. ne znam kako to da provjerim pa da vam javim.
banovan sam bez ikakvog razloga, ne koristim nikakav chit.
mislim da je razlog, ako to moze biti razlog, sto sam nekog kretena isprozivao zato sto smrdi na spon i onda iskoci iza neke kutije u kill me. bo2:D
mapa;aztec datum:09.03.2011 tacno vrijeme ne znam ali nedje oko 18.00 (tako nesto, nisam siguran)
nick:dushman
ako moze samo da nam razlog zbog kojeg me admin banovao, da znam da to ne radim ubuduce
Hvala unaprijed
banovan sam bez ikakvog razloga, ne koristim nikakav chit.
mislim da je razlog, ako to moze biti razlog, sto sam nekog kretena isprozivao zato sto smrdi na spon i onda iskoci iza neke kutije u kill me. bo2:D
mapa;aztec datum:09.03.2011 tacno vrijeme ne znam ali nedje oko 18.00 (tako nesto, nisam siguran)
nick:dushman
ako moze samo da nam razlog zbog kojeg me admin banovao, da znam da to ne radim ubuduce
Hvala unaprijed
dushman- Posts : 1
GROBARI JUG :: Unban
Page 1 of 1